Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop

Thema Opwekking 2018 bekend

En: Canadese Danielle Strickland een van de sprekers

in Nieuws

De 48e editie van de Pinksterconferentie heeft als thema ‘ONE WAY, leven met Jezus door de kracht van de Heilige Geest’. Het evenement wordt dit jaar gehouden van 18 tot en met 21 mei op het evenemententerrein van Walibi Holland.

Ruben Flach, de directeur van Stichting Opwekking, maakte het thema bekend op Groot Nieuws Radio. “Alleen als we leven met Jezus, door de kracht van de Heilige Geest, zullen we in staat zijn om te wijzen op die enige weg: ONE WAY – Jezus zelf. Daartoe zijn we geroepen als christen.”

Roots

Het thema wordt door diverse sprekers uitgewerkt en loopt als een rode draad door de programma’s voor alle leeftijden. Met het thema benadrukt Stichting Opwekking haar roots: Jezus is de Weg, de Waarheid en het Leven. “Die visie is door alle jaren heen nog even actueel, en dat wordt met dit thema opnieuw benadrukt.”

Eerste spreker

De eerste spreker voor Opwekking 2018 is ook gelijk bekendgemaakt: de Canadese Danielle Strickland. Ze is werkzaam als officier bij het Leger des Heils in Toronto en zet zich al meer dan twintig jaar in voor mensen aan de rand van de samenleving.

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons

Meer over

Lees ook

Programma Pinksterconferentie Opwekking 2018 bekend

Programma Pinksterconferentie Opwekking 2018 bekend

Thema ‘ONE WAY – leven met Jezus door de kracht van de Heilige Geest'

Opwekking 20 april 2018
Sprekers Opwekking 2018 bekendgemaakt

Sprekers Opwekking 2018 bekendgemaakt

Pinksterconferentie beleeft 48e editie

Miriam Duijf

Opwekking 5 april 2018
Dit zijn de nieuwe Opwekkingsliederen 2018

Dit zijn de nieuwe Opwekkingsliederen 2018

De 12 nieuwe nummers op de 42e cd van Opwekking

Miriam Duijf

Opwekking 17 maart 2018