Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop

Het kan je buurman zijn

Een gewoon persoon met een bijzonder verhaal

in Mediatips

In de nieuwe podcast ‘Het Kan Je Buurman Zijn’ gaan radiomakers Zegert van der Linde en Martine van der Spek elke maand in gesprek met een heel gewoon persoon met een bijzonder verhaal. Mensen die je niet zo vaak spreekt, maar naar wie je wel nieuwsgierig bent.

Als je hem ziet, zou je het niet zeggen, maar Roland den Haan is al 25 jaar verslaafd aan alcohol. In de tweede aflevering van Het Kan Je Buurman Zijn vertelt hij aan Martine en Zegert hoe hij verslaafd raakte, hoe afkicken werkt en wat zijn lievelingsdrankje is.
 
De podcast is ook te beluisteren in de Podcast app 

Aflevering 2: Roland is verslaafd

In deze aflevering praten Zegert en Martine met priester Anton ten Klooster. Wat doet een priester eigenlijk en is dat celibaat niet ontzettend moeilijk? In een open gesprek vertelt Anton dat ook hij boos werd van de misbruikschandalen in zijn kerk.

Aflevering 1: Anton is priester

Beeld: Suzanne Heikoop, SHE Fotografie

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons