Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--arrow-down Icon--chevron-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

EO lanceert online campagne voor 500 jaar protestantisme

‘Iedereen is in staat een held te zijn’

in Christelijk Nieuws

Na de muzikale tv-special In Holland staat een kerk start de EO de online campagne ‘De beweging gaat door’. De omroep wil hiermee laten zien dat het protestantisme nog altijd relevant is.

In Holland staat een kerk is een van de best bekeken programma’s van de dinsdagavond. Meer dan een miljoen kijkers stemden gisteravond af op NPO1. De special is het klapstuk van de viering van 500 jaar protestantisme. Maar de beweging gaat door.

Vanaf nu kan iedereen een icoon van zijn of haar (lokale) held maken. “Iedereen is in staat een held te zijn, veranderingen teweeg te brengen en een positieve bijdrage te leveren aan de maatschappij,” laat de EO weten. “Denk aan de buurman die zich bekommert om het buurtfeest, of de vrijwilliger die zich al jaren belangeloos inzet voor de vereniging.”

Op 500jaar.nl kunnen bezoekers een foto uploaden en toevoegen aan een eregalerij van mensen die hun omgeving in beweging brengen.

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons