Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--arrow-down Icon--chevron-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

Ark Mission geeft 31e Bajesagenda uit

'Het is een agenda vóór en dóór gedetineerden'

in Christelijk Nieuws

De christelijke organisatie Ark Mission geeft voor de 31e keer een speciale agenda voor gevangenen uit. Deze zogenaamde Bajesagenda wordt uit giften betaald.

Al dertig jaar ontvangen gedetineerden in Nederland, en Nederlandse gevangenen in het buitenland, een exemplaar van deze agenda. Daarmee is de Bajesagenda nauwelijks meer uit het gevangeniswezen weg te denken. Donderdag 30 november wordt het eerste exemplaar van de 31e editie gepresenteerd.

Bijbelleesrooster

Voor gevangenen is de Bajesagenda erg belangrijk, laat Mark de Boer van Ark Mission weten. De agenda behoort tot de weinige dingen die een gedetineerde bij zich mag hebben wanneer hij de cel verlaat. Naast ruimte voor afspraken en persoonlijke gebeurtenissen, bevat de agenda een Bijbellleesrooster, Bijbelteksten en uitleg over het Christelijke geloof.

“Het is een agenda vóór en dóór gedetineerden," licht Mark de Boer toe. “Ook dit jaar staan er weer tientallen gedichten van gevangenen in om anderen te bemoedigen en te inspireren met hun verhaal.”

Oplage

De Bajesagenda wordt dit jaar in een oplage van 24.000 exemplaren gedrukt. Door deze hoge oplage is het mogelijk mensen die later in het jaar in de gevangenis terechtkomen ook een Bajesagenda te geven.
De agenda’s, die 2 euro per stuk kosten, worden uit giften betaald.

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons