Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--arrow-down Icon--chevron-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

Reizen in de voetsporen van Luther

Video's bij het verhaal in Visie

Vijfhonderd jaar na het startsein voor de Reformatie, is Maarten Luther ‘hot’ in Duitsland. De reformator heeft talloze sporen nagelaten, maar welke mag je echt niet missen als je in zijn voetsporen op reis gaat? 'Visie'-redacteur Bart van Delen en filmmaker Floris Petersen zochten het voor je uit en zetten 5 hotspots op een rijtje in de video hierboven.

Lees de hele reportage 'In het spoor van Luther' in Visie 43.

Lees ook: Wie was Maarten Luther?

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons