Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--arrow-down Icon--chevron-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

Hoe worshipleidster Alisa God ervaarde door de pijn heen

Bekijk de vlog van Alisa Turner

in Geloven

Emoties wisselen elkaar in hoog tempo af, als je met Alisa Turner spreekt. Dat is niet vreemd; deze innemende Amerikaanse worshipleider met haar fragiele stem, heeft een heftig levensverhaal. En een buitengewoon positieve blik op de wereld.

Haar vader stierf toen ze 20 was, ze werd ernstig ziek en verloor haar eerste kind in het kraambed. “Ik had in mijn leven al zoveel te verduren gehad – ik wist niet hoeveel pijn ik nog aankon,” zegt ze in Visie over die tijd.

Op 21 september was Alisa in Nederland en gaf ze een concert in de Basiliek in Veenendaal. Voorafgaand aan dit concert wandelden we met Alisa door de achtertuin van de EO. In haar vlog vertelt ze hoe ze bleef vertrouwen op God, dwars door alle pijn en lijden heen.

Benieuwd naar het hele verhaal van Alisa? Lees het in Visie 41.

Wil jij de EP van Alisa winnen? Stuur een mail naar [email protected] en vertel waarom jij deze EP graag wil winnen. Je krijgt van ons bericht als je gewonnen hebt.

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons