Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--arrow-down Icon--chevron-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

'Hoe gaan we om met geloofsverschillen?'

Inspiratie-event 'Verlegen met verschil' op 13 november

in Mediatips

Hoe ga je als christen om met verschillen in geloofsbeleving tussen protestanten? Die vraag staat centraal tijdens het inspiratie-event ‘Verlegen met verschil’ op maandag 13 november, onder leiding van Renze Klamer.

500 jaar reformatie leert dat de verschillen in stromingen groot zijn. De EO heeft als publieke omroep de taak om de breedte van het protestantisme te vertegenwoordigen, en de afgelopen 50 jaar is de EO in staat gebleken gelovigen te verbinden. Maar zijn we ook de komende jaren in staat goed om te gaan met diversiteit in geloof?

Tijdens het inspiratie-event zijn er diverse sprekers, vijf workshops en een speciale editie van De Tafel van Tijs. Ook is het mogelijk te speeddaten met EO-presentatoren. Daarnaast presenteert onderzoeksbureau Motivaction het onderzoek Verschillend verbonden, dat in opdracht van de EO is uitgevoerd.

Meer informatie is te vinden op EO.nl/verlegenmetverschil. Hier vind je ook het aanmeldformulier. Let op: het aantal plaatsen is beperkt!

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons