Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop

Film 'Samson' binnenkort in Amerikaanse bioscoop

Verhaal van verraad, wraak en verlossing met Rutger Hauer

Vanaf februari 2018 is de nieuwe film Samson in de Amerikaanse bioscopen te zien. De film is gebaseerd op het bekende bijbelverhaal van Simson, de man die beroemd en berucht was om zijn enorme kracht en stormachtige karakter. Een verhaal vol passie, verraad en wraak, maar uiteindelijk ook een verhaal van verlossing.

God heeft een bedoeling met het leven van Simson: hij zal met zijn kracht Israël gaan bevrijden van de Fillistijnse overheersers. Door impulsieve keuzes komt Simson echter regelmatig in de problemen. Desondanks gebruikt God hem door middel van persoonlijke heldendaden om duizenden Filistijnen in de problemen te brengen en te vernietigen. Helaas komt Simson zelf, door zijn zwakte voor heidense vrouwen, uiteindelijk op tragische wijze om het leven.

Taylor James speelt de rol van Simson. De Nederlandse acteur Rutger Hauer speelt in deze film de rol van Manoah, de vader van Simson. Het is nog niet duidelijk of de film ook in Nederland wordt uitgebracht. 

Samson Teaser Trailer (Official) 2018

Geschreven door:

Miriam Duijf

Redacteur

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons

Lees ook

Bioscoopfilm onthult heftig verhaal achter christelijke mega-hit

Bioscoopfilm onthult heftig verhaal achter christelijke mega-hit

‘I Can Only Imagine’ van MercyMe: geboren uit diepe pijn

Gert-Jan Schaap

christelijke... 16 maart 2018
Dit is de trailer van een nieuwe film over paus Franciscus

Dit is de trailer van een nieuwe film over paus Franciscus

‘Pope Francis - A Man of His Word’ van de beroemde cineast Wim Wenders gaat 18 mei in première

Gert-Jan Schaap

paus 14 maart 2018
Film over het leven van Jezus in 1500 talen uitgebracht

Film over het leven van Jezus in 1500 talen uitgebracht

Meer dan 200 miljoen mensen tot geloof gekomen door film ‘Jesus’

evangelisatie 6 maart 2018