Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

Film 'Samson' binnenkort in Amerikaanse bioscoop

Verhaal van verraad, wraak en verlossing met Rutger Hauer

Vanaf februari 2018 is de nieuwe film Samson in de Amerikaanse bioscopen te zien. De film is gebaseerd op het bekende bijbelverhaal van Simson, de man die beroemd en berucht was om zijn enorme kracht en stormachtige karakter. Een verhaal vol passie, verraad en wraak, maar uiteindelijk ook een verhaal van verlossing.

God heeft een bedoeling met het leven van Simson: hij zal met zijn kracht Israël gaan bevrijden van de Fillistijnse overheersers. Door impulsieve keuzes komt Simson echter regelmatig in de problemen. Desondanks gebruikt God hem door middel van persoonlijke heldendaden om duizenden Filistijnen in de problemen te brengen en te vernietigen. Helaas komt Simson zelf, door zijn zwakte voor heidense vrouwen, uiteindelijk op tragische wijze om het leven.

Taylor James speelt de rol van Simson. De Nederlandse acteur Rutger Hauer speelt in deze film de rol van Manoah, de vader van Simson. Het is nog niet duidelijk of de film ook in Nederland wordt uitgebracht. 

Geschreven door:

Miriam Duijf

Redacteur

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons

Lees ook

Christelijke films en series

Christelijke films en series op Netflix: dit zijn de mooiste

Van kinderfilms tot waargebeurde verhalen

Pieter-Jan Rodenburg

9 november 2018
Exclusieve première natuurserie 'Dynasties'

Exclusieve première natuurserie 'Dynasties'

Speciale voorvertoning voor Visie-lezers

8 november 2018
Kom naar de exclusieve voorpremière van 'Rafaël'

Kom naar de exclusieve voorpremière van 'Rafaël'

Het waargebeurde liefdesverhaal van een Brabantse kapster en een Tunesiër

2 oktober 2018