Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--arrow-down Icon--chevron-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

90 seconden over de kracht van jouw gedachten

De vlog van de week van dominee Baardmans

Elke week vlogt Jan-Willem van der Straten, alias dominee Baardmans, over een onderwerp waar je in de nieuwe week iets aan hebt. Deze keer: hoe belangrijk zijn je gedachten?

Dominee Baardmans weet uit eigen ervaring hoe je leven door je gedachten beïnvloed wordt. Vroeger voelde hij zich bijvoorbeeld in gezelschappen regelmatig onzeker. Nu hij zich bewust is van de kracht van zijn denken, is dat niet meer het geval. Bekijk zijn vlog, dan weet jij na 90 seconden ook wat het geheim is!

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons