Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--arrow-down Icon--chevron-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

Meditatie | De splinter en de balk

Jezus geeft een opdracht en biedt een oplossing

in Geloven

Jezus spreekt mensen aan die het verkeerde in het leven van anderen aanwijzen en voorbijgaan aan hun eigen zonden. ‘Ze hebben een balk in hun ogen.’ Is het mogelijk om daarvan af te komen?

Het kan heel frustrerend zijn om steeds opnieuw tegen je eigen tekortkomingen aan te lopen. Wie eerlijk naar zichzelf kijkt, ziet deze ook steeds. In zijn overdenking voor het programma ‘Groot Nieuws’ vertelt ds. Molenaar hoe je hiermee om kunt gaan. Jezus heeft daar iets over gezegd. De overdenking van dominee Molenaar kun je hier beluisteren.

Ds Molenaar is predikant van de Hervormde Gemeente te Barneveld.

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons