Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--arrow-down Icon--chevron-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

Primeur: Volgend jaar vrouw als spreker op Opwekking

Na 47 jaar voor het eerst vrouw op het hoofdpodium

in Mediatips

De eerste spreker voor het hoofdprogramma van Opwekking volgend jaar is vastgelegd, en het is een vrouw. Dat is voor het eerst sinds de start van de conferentie in 1971. Ruben Flach zei dit vanmorgen op Groot Nieuws Radio. Wie het is, wil hij nog niet bekendmaken.

Volgend jaar zal voor het eerst in 47 jaar een vrouw het hoofdpodium betreden om te spreken. Of het om een spreekster uit het binnen- of buitenland gaat wil Ruben Flach nog niet zeggen. Jaarlijks spreken verschillende mensen tijdens het hoofdprogramma van Opwekking in de diensten van de grote tent. Dit jaar waren dat onder andere Henk Stoorvogel, Gor Khatchikyan en Joseph Dimitrov.

Bron: Groot Nieuws Radio
Beeld: ANP Foto

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons