Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--arrow-down Icon--chevron-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

Piloot vraagt passagiers te bidden na 'technische storing'

'Toestel schudde als een wasmachine'

in Geloven

Een toestel van AirAsia heeft wegens motorproblemen op weg naar Kuala Lumpur rechtsomkeert gemaakt naar Perth in Australië. Tijdens de vlucht klonk een harde knal. De piloot riep de passagiers tot twee maal toe op om te bidden.

Filmpjes gemaakt door passagiers tonen hoe het vliegtuig aan het schudden is tijdens de twee uur durende terugvlucht.  De piloot vertelde de passagiers tijdens de vlucht dat hij bang was toen het toestel begon te schudden en vroeg hen tot tweemaal toe om te bidden. ,,Ik hoop dat u bidt, ik bid ook", zei hij. Uiteindelijk kon het toestel van de Maleisische luchtvaartmaatschappij veilig landen.

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons