Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--arrow-down Icon--chevron-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

Kerk op vakantie

Zoek een kerkdienst vlak bij je vakantieoord (in binnen- en buitenland)

in Mediatips

De vakantie is geboekt. De bestemming is duidelijk. Alleen, welke kerk in de buurt van ons vakantieadres kunnen we bezoeken?

Ben jij op zoek naar een kerkdienst niet ver van je vakantieoord? Kijk op de kaart hieronder en klik op de locatie voor meer informatie.

Of heb je zelf een geschikte dienst gevonden in de buurt van je vakantieadres? Mail jouw tip over zomerdiensten in binnen- en buitenland naar de Visie-redactie (via dit formulier of rechtstreeks naar [email protected]).

Wordt de kaart niet goed weergegeven? Ga dan rechtstreeks naar de kaart in Google Maps.

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons