Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop

Kerk op vakantie

Overzicht kerkdiensten in binnen- en buitenland

in Mediatips

De vakantie is geboekt. De bestemming is duidelijk. Alleen, welke kerk in de buurt van ons vakantieadres kunnen we bezoeken?

Ben jij op zoek naar een kerkdienst niet ver van je vakantieoord? Of heb je zelf een geschikte dienst gevonden in de buurt van je vakantieadres? Visie verzamelt zomerdiensten in binnen- en buitenland. Mail jouw tip met het adres door naar [email protected]Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons

Meer over