Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--arrow-down Icon--chevron-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

Kerk op vakantie

Zoek een kerkdienst vlak bij je vakantieoord in het buitenland

in Mediatips

De vakantie is geboekt. De bestemming is duidelijk. Alleen, welke kerk in de buurt van ons vakantieadres kunnen we bezoeken?

Ben jij op zoek naar een Nederlandstalige kerkdienst niet ver van je buitenlandse vakantieoord? Op de site Kerkdiensten-buitenland.nl vind je informatie over kerkdiensten die in verschillende Europese landen, Curaçao en Zuid-Afrika gehouden worden.

Ook op Kerktijden.nl zijn gegevens van Nederlandstalige diensten in het buitenland te vinden. Deze site geeft informatie over reformatorische kerkdiensten.

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons