Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--arrow-down Icon--chevron-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

"In de kerk mis ik iets; ik wil andere vormen van ontmoeting"

Protestantse kerken onderzoeken nieuwe vormen van ontmoeting

in Christelijk Nieuws

Bezoek je nog wel regelmatig de kerk maar voel je je niet echt thuis meer in de kerk? Je gaat wel maar je merkt dat je nauwelijks begeesterd weer naar buiten loopt. Wil je meer zelf bepalen wanneer, met wie en hoe het geloof in je leven past?

Samen met de breedte van protestantse kerken onderzoeken we de behoefte van gelovigen om met elkaar in contact te komen buiten de vaste diensten in de kerk om, maar waarbij het geloof wel altijd een centrale positie inneemt. Dit contact kan zijn in de vorm van fysieke of juist digitale ontmoetingen.

Je zou ons enorm helpen om via onderstaande link enkele vragen te beantwoorden. De vragenlijst is anoniem in te vullen en kost maximaal twee minuten je tijd.

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons