Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--arrow-down Icon--chevron-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

Een trainingsrondje met Tijs van den Brink

Fiets mee in het Visie-peloton

in Geloven

Wielerliefhebbers kijken er reikhalzend naar uit: 1 juli begint de Tour de France, de belangrijkste fietswedstrijd van het jaar. Ook bij EO Visie stampen we graag op de pedalen. Om alvast in de stemming te komen, hebben we presentator en fietsfanaat Tijs van den Brink gevraagd voor een trainingsrondje.

Sportieve Visie-lezers zijn van harte uitgenodigd om mee te fietsen op woensdagavond 28 juni. Heeft u een racefiets, een stevige conditie en een helm én wilt u Tijs eraf fietsen bergop? Stuur dan een mail met uw naam en leeftijd naar [email protected] onder vermelding van ‘Fietsen met Tijs’. Het aantal plaatsen in het Visie-peloton is beperkt, dus bij veel aanmeldingen gaan we loten. De locatie is in het midden van Nederland.

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons