Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop

Break Free uit Zwijndrecht is ‘beste kerkband van Nederland’

Jury unaniem

in Geloven

De worshipband Break Free uit Zwijndrecht heeft donderdagavond de titel ‘beste kerkband van Nederland’ in de wacht gesleept. De verkiezing werd georganiseerd door Visie, het media-magazine van de EO, en Nederland Zingt.

De jury was unaniem in zijn oordeel en prees de kwaliteit en ‘meezingbaarheid’ van de band. “Alle finalisten waren heel goed,” reageerde Rachel van Meeuwen, bandleider van Break Free, na afloop. “Het is zo gaaf om te winnen! We zijn behalve een band ook een hechte vriendengroep. Daardoor zijn we ook op het podium heel goed op elkaar ingespeeld.”

Break Free liet de band Amaze uit Enschede achter zich in de finalestrijd op het grasveld naast het EO-gebouw. Generation Praise uit Huizen was al eerder op de avond afgevallen en won de derde prijs. De openluchtpraise werd georganiseerd om het vijftigjarige jubileum van de EO te vieren met Visie-lezers.

Break Free speelt regelmatig op zondag in zijn ‘thuiskerk’ maar is ook te boeken, legt Rachel uit: “We komen graag!” 

Breakfreeworship.nl

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons

Lees ook

Laat jij je beïnvloeden door reclame?

Laat jij je beïnvloeden door reclame?

Dit heb je dit weekend gemist op tv en radio (week 22)

Bart van Delen

christelijke... 16 minuten geleden
Winnaar 'Beste kerkband van Nederland' te gast bij Nederland Zingt

Winnaar 'Beste kerkband van Nederland' te gast bij Nederland Zingt

Break Free Worship zingt tijdens Familie Sing-in

Miriam Duijf

Nederland Zingt 25 mei 2018
Kinga Bán zingt 'Zo zal ik bij je zijn'

Kinga Bán zingt 'Zo zal ik bij je zijn'

'Mooi dat mijn kinderen dit zullen ervaren als ik er niet meer ben'

Miriam Duijf

Zij scheidden 50 jaar geleden en trouwden onlangs opnieuw

‘Oma die met opa trouwt, dat klinkt wel een beetje gek’