Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

Break Free uit Zwijndrecht is ‘beste kerkband van Nederland’

Jury unaniem

in Geloven

De worshipband Break Free uit Zwijndrecht heeft donderdagavond de titel ‘beste kerkband van Nederland’ in de wacht gesleept. De verkiezing werd georganiseerd door Visie, het media-magazine van de EO, en Nederland Zingt.

De jury was unaniem in zijn oordeel en prees de kwaliteit en ‘meezingbaarheid’ van de band. “Alle finalisten waren heel goed,” reageerde Rachel van Meeuwen, bandleider van Break Free, na afloop. “Het is zo gaaf om te winnen! We zijn behalve een band ook een hechte vriendengroep. Daardoor zijn we ook op het podium heel goed op elkaar ingespeeld.”

Break Free liet de band Amaze uit Enschede achter zich in de finalestrijd op het grasveld naast het EO-gebouw. Generation Praise uit Huizen was al eerder op de avond afgevallen en won de derde prijs. De openluchtpraise werd georganiseerd om het vijftigjarige jubileum van de EO te vieren met Visie-lezers.

Break Free speelt regelmatig op zondag in zijn ‘thuiskerk’ maar is ook te boeken, legt Rachel uit: “We komen graag!” 

Breakfreeworship.nl

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons

Lees ook

Cliff Richard: christen in voor- en tegenspoed

Cliff Richard: christen in voor- en tegenspoed

‘Ik wil mijn bekendheid gebruiken om dingen voor God te doen’

12 oktober 2018
Worshipzanger verbaast jury talentenjacht

Worshipzanger verbaast jury talentenjacht

‘Ik wil ze laten zien dat voor mijn kinderen niks onmogelijk is’

Tirza van der Graaf

18 september 2018
'Tegenlicht': op naar nieuwe crisis in 'stilte voor de cra$h'

'Tegenlicht': op naar nieuwe crisis in 'stilte voor de cra$h'

Dit heb je dit weekend gemist op tv en radio (week 38)

Bart van Delen

17 september 2018