Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--arrow-down Icon--chevron-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

Alle nieuwe Opwekkingsliederen op een rij

Nieuwe Opwekkingsliederen 2017

in Mediatips

Elk jaar brengt Stichting Opwekking traditiegetrouw cd's uit met nieuwe liederen. Op het Zangfestijn is de cd voor volwassenen ingestudeerd en tijdens een aantal aanbiddingsconcerten opgenomen. Hieronder een lijstje met de nieuwste liederen van 2017. 

De Leeuw en het Lam | Opwekking 796

Breng ons samen | Opwekking 797

Houd vol | Opwekking 798

In eeuwigheid | Opwekking 799

Koning met eer gekroond | Opwekking 800

Het leven in mij | Opwekking 801

Hier is mijn hart, Heer | Opwekking 802

Vol ontzag | Opwekking 803

Good good Father | Opwekking 804

Maak ons hart onrustig | Opwekking 805

Soeverein | Opwekking 806

God van Licht | Opwekking 807

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons