Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop

Wonderbaarlijke reddingsactie in staat Texas

“In de naam van Jezus, laat haar ademen. Geef dit kind adem, Heer.”

in Geloven

In de Amerikaanse staat Texas zijn twee kinderen gered uit een auto. De auto is tijdens een windhoos ter water geraakt. Aanvankelijk dachten ze dat de beide kinderen waren overleden. Maar door gebed begonnen ze weer te ademen.

De beide ouders van de twee jonge meisjes van vier maanden en van anderhalf jaar oud schreeuwden om hulp. Hun auto was in het water geraakt en hun kinderen zaten er nog in. Omstanders schoten te hulp om de kinderen uit de zinkende auto te redden. Het jongste meisje dat bewegingsloos in de auto zat, kon er als eerste worden uitgehaald, terwijl haar oudere zus nog enige tijd onder water bleef.

Adem
Dankzij toegesnelde omstanders konden de twee meisjes worden gered. Het meisje van 4 maanden oud gaf geen teken van leven. Terwijl de hulpverleners haar reanimeerden, begon een getuige te bidden: “In de naam van Jezus, laat haar ademen. Geef dit kind adem, Heer.”
De jonge meisjes zijn naar het ziekenhuis gebracht. De kleinste is inmiddels ontslagen. Het 1,5 jaar oude meisje ligt nog in het ziekenhuis. Haar situatie is stabiel.

Social Media
De ouders deelden dit verhaal ook op social media, dat is inmiddels duizenden keren gedeeld. 

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons

Meer over

Lees ook

‘Alleen christenen begrijpen niet dat Christus geweldloos was’

‘Alleen christenen begrijpen niet dat Christus geweldloos was’

10 citaten van Gandhi, die 70 jaar geleden werd vermoord

Gert-Jan Schaap

Als God je gebed niet verhoort

Als God je gebed niet verhoort

Week van Gebed: een bemoediging voor bidders die worstelen met Gods zwijgen

'Tim, we bidden het kalk van de muren om genezing'

'Tim, we bidden het kalk van de muren om genezing'

Blog van TimZingt

TimZingt

Zo vier je de veertigdagentijd met kinderen

Maak een 'kijktafel' – en 8 andere tips