Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop

Visie openlucht-praise

Met de finale van 'de Beste Kerkband van Nederland'

in Geloven

In april 2017 vierde de EO haar 50-jarig bestaan. En dat laten we natuurlijk niet ongemerkt voorbijgaan. 22, 23, en 24 juni wordt een speciaal feest’weekend’. Rond het EO-gebouw worden allerlei activiteiten georganiseerd, waarbij aan iedereen is gedacht.

Op donderdag 22 juni trakteert EO Visie u op een openlucht praise-avond op het grote grasveld naast het EO-gebouw. Tijdens dit feestelijke jubileumevent strijden drie finalisten om de titel 'beste kerkband van Nederland'. Dat betekent dat we heerlijk gaan zingen onder leiding van de drie enthousiaste bands. Welke bands dat gaan worden? Dat bepaalt u. U kunt stemmen op uw favoriete band. Stemmen kan tot en met vrijdag 26 mei.
De drie bandjes met de meeste stemmen zullen op de feestelijke jubileumavond van 22 juni vóór en met ons zingen.

Onder het genot van een hapje en een drankje duiken we in de geschiedenis van de EO met de jubileumquiz, verwelkomen wij een "Mystery Guest" en kunt u luisteren naar live-interviews en in gesprek met Visie-columnisten. Uiteraard is ook de redactie van Visie aanwezig.

HELAAS ZIJN ER GEEN KAARTEN MEER BESCHIKBAAR voor donderdagavond. Er zijn nog wel kaarten voor andere events van het Jubileumfestival beschikbaar.

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons

Lees ook

Kinga Bán zingt 'Zo zal ik bij je zijn'

Kinga Bán zingt 'Zo zal ik bij je zijn'

'Mooi dat mijn kinderen dit zullen ervaren als ik er niet meer ben'

Miriam Duijf

Dit zijn de nieuwe Opwekkingsliederen 2018

Dit zijn de nieuwe Opwekkingsliederen 2018

De 12 nieuwe nummers op de 42e cd van Opwekking

Miriam Duijf

Opwekking 19 mei 2018
Quiz: Opwekkingslied, of niet?

Quiz: Opwekkingslied, of niet?

Hoe goed ken jij de Opwekkingsbundel?

christelijke... 18 mei 2018

Zij scheidden 50 jaar geleden en trouwden onlangs opnieuw

‘Oma die met opa trouwt, dat klinkt wel een beetje gek’