Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--arrow-down Icon--chevron-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

Wat vieren christenen eigenlijk met Pasen?

Pasen uitgelegd in 1 minuut

Wat vieren we eigenlijk met Pasen? In onderstaande animatie leggen we in 1 minuut uit wat christenen gedenken op Goede Vrijdag en wat we vieren op paaszondag. Veel kijkplezier!

Om Pasen te begrijpen, moeten we naar onszelf kijken. We maken een puinhoop van deze wereld. Als het erop aankomt, kiezen mensen voor zichzelf. God heeft een beter plan: Hij wil dat mensen gelukkig zijn en voor elkaar zorgen. Om te laten zien hoe je dat doet, stuurde God Zijn zoon Jezus naar de aarde...

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons