Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--arrow-down Icon--chevron-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

Terugkijken: Passion Talk

Jim de Groot: "Door The Passion ben ik een ander mens geworden"

in Mediatips

Jim de Groot, Shirma Rousse, Sander de Kramer en Richard Groenendijk keken donderdagavond samen naar The Passion en praatten daarover na. In deze uitzending blikken ook Dwight Dissels (Jezus) en Roel van Velzen (Judas) terug op hun uitvoering van The Passion in Leeuwarden.

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons