Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop

"Soms is stilte ook een antwoord"

Dwight Dissels over zijn vragen aan God

in Mediatips

Na zijn deelname aan The Voice of Holland werd Dwight Dissels gevraagd om de rol van Jezus te spelen in The Passion. Een prachtige kans die hij met beide handen gegrepen heeft. Marleen Stelling sprak in het programma 'Het Vermoeden' met hem, onder andere over zijn beeld van God als vader. Dwight: "Ik wil ook juist de gebroken kanten van het leven laten zien."

Op 10-jarige leeftijd verloor Dwight zijn vader. Dwight: "Hij was pas 40 jaar. Ik was compleet in shock toen hij stierf. Het was heel onwennig. Ik moest snel volwassen worden en had heel veel vragen. Waarom moest ons gezin dit meemaken? Waarom God heeft U dit toegelaten? Maar God zei niks."

Dwight vervolgt: "Als ik nu terugkijk leek God stil, maar was Hij er wel degelijk. Je moet soms eerst strijd of wanhoop meemaken, zodat God zijn genezende werk kan doen." 

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons

Meer over

Lees ook

Fans onthullen castleden The Passion 2018

Fans onthullen castleden The Passion 2018

Cast woensdagavond om 23.00 uur te zien bij Jinek op NPO 1

The Passion
Gezocht: figuranten voor The Passion

Gezocht: figuranten voor The Passion

Speel mee in spectaculair evenement

The Passion
Gratis lespakketten rondom The Passion

Gratis lespakketten rondom The Passion

'Passie voor Pasen'