Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop

Ouders omgekomen Navigator bedanken voor medeleven

‘We putten hoop uit het geloof in God’

in Nieuws

Op 7 maart kwamen drie leden van de Navigators door een lawine in Frankrijk om het leven. Timo was een van hen. Met een ingezonden brief in de Culemborgse Courant bedanken zijn ouders voor alle steun die zij hebben ondervonden.

Tijdens het snowboarden in het Franse Valfréjus werden begin april drie studenten door een lawine bedolven. Zij kwamen om het leven. De lichamen van Marcel en Timo werden binnen enkele dagen gevonden. Het duurde bijna twee weken voordat Mark gevonden werd.

Reacties
Met een ingezonden brief in de Culemborger Courant bedanken de ouders van Timo de "inwoners van Culemborgen en omstreken" voor het medeleven dat getoond werd. “Wij hebben ongelofelijk veel steun ondervonden van familie, collega’s, leerlingen van scholen waarop wij als ouders lesgeven (ONS/KWC). Maar ook onbekenden die ons zomaar een kaartje hebben gestuurd. We hebben meer dan 400 kaarten ontvangen. Zowel de condoleance op 20 maart jl. in de aula van het KWC als ook de dienst in de Grote of Barbarakerk waren indrukwekkend.”

Onwerkelijk
De familie Zoutewelle schrijft dat het verlies groot en onwerkelijk is. “Het lijkt alsof het niet gebeurd kan zijn.” De grote betrokkenheid die zij uit hun woonplaats ervaren hebben, maakt de pijn voor hun wat dragelijker.

Geloof
Over Timo schrijven zij: “Timo was een gelovige jongen, die ervan overtuigd was dat hij als kind van God het eeuwige leven had ontvangen. Wij geloven dat zelf ook en putten daar hoop uit, voor nu en de toekomst."

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons

Lees ook

Helft christelijke jongeren ervaart hoge prestatiedruk

Helft christelijke jongeren ervaart hoge prestatiedruk

Onderzoek Evangelische Hogeschool geeft inkijk in jongerencultuur

christelijke... 9 april 2018
Een eigen 'Belle Bijbel' voor tienermeiden

Een eigen 'Belle Bijbel' voor tienermeiden

Speciale meidenbijbel wordt vandaag gepresenteerd

150e wake bij uitzetcentrum voor gedetineerde vluchtelingen

150e wake bij uitzetcentrum voor gedetineerde vluchtelingen

'We willen deze vluchtelingen laten merken dat we ze niet vergeten'

vluchtelingen 5 april 2018

Zij scheidden 50 jaar geleden en trouwden onlangs opnieuw

‘Oma die met opa trouwt, dat klinkt wel een beetje gek’