Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--arrow-down Icon--chevron-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

Experiment: Napraten over The Passion

Passion Talk volgend jaar op NPO1?

in Mediatips

Jim de Groot en Shirma Rouse schuiven aan bij de allereerste ‘Passion Talk’. “Gezellig napraten, zoals je in het café zou doen,” zegt Renze Klamer. Hij presenteert het programma samen met Saskia Weerstand. “We hopen een mooie talkshow te maken nu online, volgend jaar hopelijk op NPO1.”

"We gaan gezellig babbelen, een beetje in een kroegsfeertje. Ik hoop op een mooi programma”, aldus Renze Klamer. In het programma blikken oud-spelers Jim de Groot (Jezus, 2015), Shirma Rouse (Maria, 2015) en Sander de Kramer (discipel, 2012) terug op het moderne lijdensverhaal. ”We schakelen ook met Leeuwarden om daar de eerste reacties van Dwight Dissels (Jezus) en Roel van Velzen (Judas) te horen." 

Lage verwachtingen
De verwachtingen houd Klamer voor vanavond laag. "Het is echt een experiment. Maar het doel is om volgend jaar gewoon op NPO1 na de uitzending te mogen." Renze Klamer is vanaf het begin betrokken geweest bij de Passion, dat kreeg nog een bijzonder randje: "Tijdens de eerste editie in 2011 had ik de eerste date met mijn vrouw." 

The Passion Talk is vanaf 22:00 te zien op NPO Best, Ziggokanaal 311, KPN 58, thepassion.nl, Facebook Live en Youtube live.

Tekst: Jonathan Bergmann
Beeld: ANP Foto

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons