Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--arrow-down Icon--chevron-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

De geschiedenis van 50 jaar EO in fragmenten

50 jaar Evangelische Omroep op televisie

in Mediatips

De Evangelische Omroep bestaat 50 jaar. In de afgelopen jaren zijn er vele programma's uitgezonden. Op zoek naar God, de Ark van Stekeltje, Jong. Bekijk hieronder een aantal fragmenten uit 50 jaar EO televisie.

De EO Kinderkrant | 1972 - 1993

Het 50.000e EO lid | 1972

Fors meer zendtijd dankzij C-status | 1972

Eerste Jongerendag Groningen | 1975

Schepping of evolutie? | 1977

Te gast bij Gert en Hermien | 1982

Het kleine huis op de prairie

Bunkeren | 1988

Michael W. Smith | 40 jaar EO

Op zoek naar God | Henny Huisman

Jong | Loverboys

7 jaar The Passion

Nog meer fragmenten zien? 
Ga naar YouTube: EO 50 jaar

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons