Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--arrow-down Icon--chevron-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

Vier je relatie: "Wij schelen 19 jaar"

"Hij is niet echt een oude wijze man ofzo"

Wanneer ze elkaar voor het eerst ontmoet hebben? Dat weten ze niet precies meer. Maar toen de vonk oversloeg tussen deze twee Praxis-collega's, was Kirsten 18 jaar ("bijna 19") en Dirk 37 jaar. Het leeftijdsverschil weerhield ze niet om drie jaar later in het huwelijksbootje te stappen.

"Mensen vonden het best raar", blikt Kirsten terug. "Die vonden het niet kunnen; zo'n oude man." Maar juist die bedenkingen hebben Dirk en Kirsten alleen maar sterker gemaakt: "Dat hielp ons om alles goed op een rijtje te zetten." Inmiddels is het vrolijke stel alweer een paar jaar gelukkig getrouwd en hebben ze een dochtertje van 11 maanden. "Hoe wij onze relatie vieren? Door tijd en aandacht aan elkaar te besteden!"

Video: Arianne Ramaker en Floris Petersen
Videobeelden bruiloft: PST Videografie

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons