Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop

Vier je relatie: "Wij schelen 19 jaar"

"Hij is niet echt een oude wijze man ofzo"

Wanneer ze elkaar voor het eerst ontmoet hebben? Dat weten ze niet precies meer. Maar toen de vonk oversloeg tussen deze twee Praxis-collega's, was Kirsten 18 jaar ("bijna 19") en Dirk 37 jaar. Het leeftijdsverschil weerhield ze niet om drie jaar later in het huwelijksbootje te stappen.

"Mensen vonden het best raar", blikt Kirsten terug. "Die vonden het niet kunnen; zo'n oude man." Maar juist die bedenkingen hebben Dirk en Kirsten alleen maar sterker gemaakt: "Dat hielp ons om alles goed op een rijtje te zetten." Inmiddels is het vrolijke stel alweer een paar jaar gelukkig getrouwd en hebben ze een dochtertje van 11 maanden. "Hoe wij onze relatie vieren? Door tijd en aandacht aan elkaar te besteden!"

Vier de liefde: Zij is 24, hij is 42 jaar

Video: Arianne Ramaker en Floris Petersen
Videobeelden bruiloft: PST Videografie

Geschreven door:

Arianne Ramaker

Redacteur

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons

Lees ook

Valentijnsdag: 45 bijbelteksten over liefde

Valentijnsdag: 45 bijbelteksten over liefde

'Wij hebben lief, omdat God ons eerst heeft liefgehad'

Valentijnsdag is de moeite waard – zelfs wanneer je wordt afgewezen

Valentijnsdag is de moeite waard – zelfs wanneer je wordt afgewezen

Wil jij weten hoe die ander over vriendschap met jou denkt?

Carianne Ros

Christelijk echtpaar met 13 zoons hoopt op eerste dochter

Christelijk echtpaar met 13 zoons hoopt op eerste dochter

Jay en Kateri Schwandt uit Michigan verwachten hun 14e kindje

Gert-Jan Schaap

gezin en...

Hoor jij in de stilte ook iets anders?

De '90 seconden' van Dominee Baardmans