Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--arrow-down Icon--chevron-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

Joodse passagiers maken zingend een noodlanding

“Ik geloof”, met maskers op

in Geloven

Afgelopen zondag moest een vliegtuig waarin voornamelijk ultra-orthodoxe joden zaten een noodlanding maken in Amsterdam. Met zuurstofmaskers op het gezicht zongen zij het lied “Ani Ma’amin”, Ik geloof.

De Joodse passagiers maakten een pelgrimsreis naar het graf van Rabbi Elimelech van Lizhensk en waren vanaf vliegveld Stansted in London vertrokken. Omdat de luchtdruk in de cabine wegviel, werd een noodsignaal verstuurd en landde het vliegtuig van Titan Airways op Schiphol. 

Onder de 272 passagiers en bemanning zijn geen gewonden gevallen. Bij aankomst is iedereen door hulpverleners uit het vliegtuig gehaald. Dit werd als voorzorgsmaatregel gedaan, om het welzijn van de passagiers te waarborgen.

Bron: The Times of Israel

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons