Icon--npo Icon--menu Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop

“Help vervolgde christenen!”

De Paus roept op tot voorbede

in Nieuws

Elke maand doet de paus een oproep om voor bepaalde zaken te bidden. In de maand maart staat hij stil bij het lot van vervolgde christenen.

In zijn maandelijkse videoboodschap stelt de paus de vraag hoe vaak je voor vervolgde christenen bidt. “Doe dat samen met mij, zodat zij door alle kerken en gemeenschappen met gebed en materiële hulp ondersteund worden..”

Pope Francis' prayer intentions for March 2017 - Help persecuted Christians

Veel mensen worden vanwege hun geloof vervolgd en worden gedwongen hun huis, gebedsplaats, land of geliefden te verlaten.

Zij worden vervolgd en gedood omdat zij christen zijn. Degenen die hen vervolgen maken geen onderscheid tussen de kerkelijke achtergrond waartoe zij behoren.

Bron:popesprayer.net

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons

Meer over

Lees ook

Venezolaanse oppositie vraagt paus om hulp

Venezolaanse oppositie vraagt paus om hulp

De Venezolaanse oppositie heeft de hulp van paus Franciscus ingeroepen om een eind te maken aan de ernstige politieke en economische crisis in het...

Paus Franciscus verslaat zijn miljoenen op Instagram

Paus Franciscus verslaat zijn miljoenen op Instagram

@Franciscus derde meest gevolgde wereldleider

Gert-Jan Schaap

Luidt priestertekort einde van celibaat in?

Luidt priestertekort einde van celibaat in?

Getrouwde priesters mogelijke oplossing priestertekort

Zij schelen 19 jaar

De vonk sloeg over in de Praxis: Kirsten was 18 ("bijna 19") en Dirk 37 jaar. Het leeftijdsverschil weerhield ze niet om drie jaar later in het huwelijksbootje te stappen. "Hij is niet echt een oude wijze man ofzo."