Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--arrow-down Icon--chevron-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

Willem-Alexander en Maxima in voetsporen van Luther

500 jaar Reformatie: Koningspaar in Duitsland

in Christelijk Nieuws

Deze week bezochten Koning Willem-Alexander en Koningin Maxima vier dagen Duitsland om te herdenken dat Maarten Luther 500 jaar geleden de Reformatie begon. Het koningsechtpaar bezocht verschillende historische plaatsen die een rol in de Reformatie van Maarten Luther hebben gespeeld.

Deze video is een exclusieve preview van de uitzending van Blauw Bloed vanavond: NPO2 om 19.40 uur. Daarin meer aandacht voor het bezoek en het koningshuis.

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons