Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop

Wie is jouw Luther van 2017?

Kies hier voor de meest spraakmakende hervormer van nu

in Nieuws

Wie is de Maarten Luther van onze tijd? Wie is die man of vrouw die niet alleen goede ideeën heeft, maar door roeien en ruiten gaat om ze aan de man te brengen? Hij of zij schopt de gevestigde orde tegen de schenen. Au! Maar de hedendaagse Luther is overtuigd van één ideaal: de wereld moet eerlijker en mooier worden voor de eenvoudige burger. In Luthers ‘platte wereld’ staat de macht ten dienste van het volk.

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons

Lees ook

Verslag van bijeenkomst Obama en Merkel op tv

Verslag van bijeenkomst Obama en Merkel op tv

Obama aanwezig op Kirchentag in Berlijn

politiek en...
Barack Obama terug naar roots van zijn geloof

Barack Obama terug naar roots van zijn geloof

Gelovige oud-president viert 500 jaar Reformatie

reformatie
Ruud Lubbers overleden

Ruud Lubbers overleden

De oud-premier in 7 geloofsuitspraken

Mirjam Hollebrandse

politiek en...

Zo vier je de veertigdagentijd met kinderen

Maak een 'kijktafel' – en 8 andere tips