Icon--npo Icon--menu Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop

Melania Trump gaat voor in gebed

First Lady bidt het 'Onze Vader'

in Geloven

Donald Trump was zaterdag in Melbourne (Florida) aanwezig bij een bijeenkomst van Trump- aanhangers. Zijn vrouw Melania, die zelden in de publiciteit treedt, sprak aan het begin van de samenkomst het 'Onze Vader' uit.

Na het gebed deed Melania Trump de belofte dat zij zich als first lady specifiek zal inzetten voor vrouwen en kinderen wereldwijd. "We hebben een Amerika voor ogen waarin iedere Amerikaan succesvol zal zijn." Vervolgens introduceerde ze haar echtgenoot Donald, die Amerika volgens haar 'welvarend en veilig' zal maken.

De reacties op haar gebed waren sterk wisselend. Sommigen waren blij dat zij het Onze Vader uitsprak voor een grote menigte. "Ik ben God enorm dankbaar voor deze biddende first lady", zei iemand op Twitter.

Er waren echter ook veel negatieve reacties. "Waarom kent zij het Onze Vader niet uit haar hoofd? Ze staat het meest bekende gebed gewoon op te lezen?", was één van de kritische reacties.

Een ander zei 'blij te zijn dat Melania dit keer de bijbel als bron van plagiaat had genomen, en niet de speech van Michelle Obama'....

Melania Trump says the Lord's Prayer at Florida Rally!

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons

Lees ook

Biedt de Bijbel ruimte voor euthanasie?

Biedt de Bijbel ruimte voor euthanasie?

Blog van Tijs van den Brink

Tijs van den Brink

'Aanpak christenvervolging in Nederland moet hoogste prioriteit krijgen'

'Aanpak christenvervolging in Nederland moet hoogste prioriteit krijgen'

ChristenUnie en SGP willen Kamervragen stellen aan minister Blok

Sjoerd Wielenga

Waarom Ahmed Aboutaleb werklozen wil laten sporten

Waarom Ahmed Aboutaleb werklozen wil laten sporten

'Politiek en kerken kunnen rol spelen in sportactiviteiten'

Sjoerd Wielenga

Zij schelen 19 jaar

De vonk sloeg over in de Praxis: Kirsten was 18 ("bijna 19") en Dirk 37 jaar. Het leeftijdsverschil weerhield ze niet om drie jaar later in het huwelijksbootje te stappen. "Hij is niet echt een oude wijze man ofzo."