Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop

Melania Trump gaat voor in gebed

First Lady bidt het 'Onze Vader'

in Geloven

Donald Trump was zaterdag in Melbourne (Florida) aanwezig bij een bijeenkomst van Trump- aanhangers. Zijn vrouw Melania, die zelden in de publiciteit treedt, sprak aan het begin van de samenkomst het 'Onze Vader' uit.

Na het gebed deed Melania Trump de belofte dat zij zich als first lady specifiek zal inzetten voor vrouwen en kinderen wereldwijd. "We hebben een Amerika voor ogen waarin iedere Amerikaan succesvol zal zijn." Vervolgens introduceerde ze haar echtgenoot Donald, die Amerika volgens haar 'welvarend en veilig' zal maken.

De reacties op haar gebed waren sterk wisselend. Sommigen waren blij dat zij het Onze Vader uitsprak voor een grote menigte. "Ik ben God enorm dankbaar voor deze biddende first lady", zei iemand op Twitter.

Er waren echter ook veel negatieve reacties. "Waarom kent zij het Onze Vader niet uit haar hoofd? Ze staat het meest bekende gebed gewoon op te lezen?", was één van de kritische reacties.

Een ander zei 'blij te zijn dat Melania dit keer de bijbel als bron van plagiaat had genomen, en niet de speech van Michelle Obama'....

Melania Trump says the Lord's Prayer at Florida Rally!

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons

Lees ook

100 jaar SGP

100 jaar SGP

Van een partij die vooral tégen dingen was, naar een partij die aan tafel zit

SGP 24 april 2018
Waarom moet het beeld van het traditionele gezin gesloopt worden?

Waarom moet het beeld van het traditionele gezin gesloopt worden?

Blog van Tijs van den Brink

Tijs van den Brink

Hoe belangrijk is geloof voor de ChristenUnie?

Hoe belangrijk is geloof voor de ChristenUnie?

Zorgen bij Wetenschappelijk Instituut over identiteit

Sjoerd Wielenga

politiek en... 23 maart 2018

Zij scheidden 50 jaar geleden en trouwden onlangs opnieuw

‘Oma die met opa trouwt, dat klinkt wel een beetje gek’