Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

Melania Trump gaat voor in gebed

First Lady bidt het 'Onze Vader'

in Geloven

Donald Trump was zaterdag in Melbourne (Florida) aanwezig bij een bijeenkomst van Trump- aanhangers. Zijn vrouw Melania, die zelden in de publiciteit treedt, sprak aan het begin van de samenkomst het 'Onze Vader' uit.

Na het gebed deed Melania Trump de belofte dat zij zich als first lady specifiek zal inzetten voor vrouwen en kinderen wereldwijd. "We hebben een Amerika voor ogen waarin iedere Amerikaan succesvol zal zijn." Vervolgens introduceerde ze haar echtgenoot Donald, die Amerika volgens haar 'welvarend en veilig' zal maken.

De reacties op haar gebed waren sterk wisselend. Sommigen waren blij dat zij het Onze Vader uitsprak voor een grote menigte. "Ik ben God enorm dankbaar voor deze biddende first lady", zei iemand op Twitter.

Er waren echter ook veel negatieve reacties. "Waarom kent zij het Onze Vader niet uit haar hoofd? Ze staat het meest bekende gebed gewoon op te lezen?", was één van de kritische reacties.

Een ander zei 'blij te zijn dat Melania dit keer de bijbel als bron van plagiaat had genomen, en niet de speech van Michelle Obama'....

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons

Lees ook

D66-voorman Pechtold: 'Wij zijn niet antichristelijk'

D66-voorman Pechtold: 'Wij zijn niet antichristelijk'

'Heb je ooit de moeite gedaan om je in mij te verdiepen?'

Sjoerd Wielenga

8 oktober 2018
'In vrijheid heb ik gekozen om afhankelijk te zijn van God'

'In vrijheid heb ik gekozen om afhankelijk te zijn van God'

Interview met Don Ceder: advocaat, bestuurder en lijsttrekker

Femke Taale

Antwoordbrief van Tijs aan Klaas Dijkhoff

Antwoordbrief van Tijs aan Klaas Dijkhoff

Geachte heer Dijkhoff, Vooruit: beste Klaas,

Tijs van den Brink

20 september 2018