Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop

Hillsong start kerk in Israël

"Van het uiteinde van de wereld gaan we terug naar Israël"

Hillsong start een gemeente in Israël. Dit grote nieuws werd gisteren, op de jaarlijkse 'Vision Sunday' van de kerk, door oprichter en senior voorganger Brian Houston gebracht. Ook zal er in 2017 een Hillsong kerk worden gesticht in Portugal en in San Francisco.

Naar alle waarschijnlijkheid zal er dit jaar worden begonnen met een gemeente in Tel Aviv. Daarna zal de kerk mogelijk uitbreiden naar Jeruzalem. Wie de gemeente zal gaan leiden en wanneer de eerste zondagse diensten van start gaan wordt later bekend gemaakt. 

Hillsong Church bestaat inmiddels 33 jaar en heeft tientallen gemeenten over de gehele wereld. Momenteel worden er 194 zondagse samenkomsten gehouden in onder andere Sydney, Kaapstad, New York, Londen, Los Angeles en Parijs. Hillsong heeft ook een gemeente in Nederland: Elke week worden er vijf diensten gehouden in Amsterdam en één zondagse dienst in Rotterdam. 

Houd deze pagina in de gaten voor meer informatie over Hillsong Israel.
Meer informatie over Hillsong Nederland vind je hier

Geschreven door:

Nathalie van 't Slot

Redacteur

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons

Lees ook

Is de kerk nóg zo anti-joods?

Is de kerk nóg zo anti-joods?

Waarom het christendom nauw verweven is met jodenhaat

Sjoerd Wielenga

Israël
Kerken slaan handen ineen voor renovatie Heilig Grafkerk

Kerken slaan handen ineen voor renovatie Heilig Grafkerk

Samenwerking is tevens poging om relaties tussen christelijke denominaties te versterken

Israël
BLOG | Hoe de wereld samenkomt bij een kerk in Israël

BLOG | Hoe de wereld samenkomt bij een kerk in Israël

In de Grafkerk in Jeruzalem leer je wat geloven in het echt betekent

Israël

Zo vier je de veertigdagentijd met kinderen

Maak een 'kijktafel' – en 8 andere tips