Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop

Aandacht voor ‘waardig oud worden' in EO Live

Directeur KBO-PCOB, Manon Vanderkaa te gast

in Mediatips

Zaterdagavond 18 februari is de directeur van de KBO-PCOB, Manon Vanderkaa, te gast in het EO Live op NPO Radio 5. De KBO-PCOB is met meer dan een kwart miljoen leden de grootste seniorenorganisatie van Nederland. Samen met de ChristenUnie, Omroep Max en de EO zijn ze de initiatiefnemers van het manifest ‘Waardig ouder worden’.

Het manifest bevat een tienpuntenplan waarmee ouderen weer gezien en gewaardeerd zouden moeten worden. Bijvoorbeeld door mantelzorg te stimuleren of door vrijwilligerswerk aantrekkelijker te maken. 

Presentatrice Yvonne Sprunken gaat met Vanderkaa in gesprek over de noodzaak van het manifest, de ondertekening van het pact op 21 februari en de doelstellingen van de organisaties. 

18 februari EO Live, NPO Radio 5. 19.00-22.00 

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons

Lees ook

'Chinese trek naar de stad heeft grote gevolgen voor de zorg'

'Chinese trek naar de stad heeft grote gevolgen voor de zorg'

Dit heb je gemist (week 7)

Bart van Delen

christelijke...
Het kan je buurman zijn

Het kan je buurman zijn

Een gewoon persoon met een bijzonder verhaal

christelijke...
Ruim je rommel op!

Ruim je rommel op!

5 tips voor een opgeruimd huis

christelijke...