Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--arrow-down Icon--chevron-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

Trinity op tour met jeugdhelden Elly&Rikkert

Muzikanten gaan samen op tour en brengen clip uit

in Mediatips

Wat krijg je als je het duo Elly en Rikkert en de band Trinity bij elkaar zet? Liedjes waarbij je dubbel swingt en meezingt! In mei gaan ze samen op tour langs 6 kerken in Nederland.

De muzikanten nodigen iedereen uit om mee te gaan “op muzikale ontdekkingsreis door Europa, Zuid-Amerika en Afrika”. De tour belooft een kleurrijke mix te worden van Elly&Rikkert-liedjes en het aanstekelijke Trinity-geluid. Met dit nieuwe liedje – dat ze samen hebben geschreven – geven ze alvast een voorproefje: 

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons