Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--arrow-down Icon--chevron-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

Steef de Bruijn nieuwe hoofdredacteur RD

"Geen ingrijpende journalistieke veranderingen"

in Mediatips

Steef de Bruijn wordt de nieuwe hoofdredacteur van het Reformatorisch Dagblad. Op 1 maart 2017 volgt hij Wim Kranendonk op die zijn functie neerlegt, dat heeft de hoofdredactie van de krant maandag bekendgemaakt.

Lezers van het Reformatorisch Dagblad hoeven na het aantreden van De Bruijn geen ingrijpende journalistieke veranderingen te verwachten. ,,Samen met de directie en de twee adjunct-hoofdredacteuren hoop ik in grote lijnen voort te bouwen op het door mijn voorganger gevoerde beleid'', aldus De Bruijn. De hoofdredactie bestaat vanaf maart uit De Bruijn en de adjunct-hoofdredacteuren Henk van den Berge en Jurriën Dekker.

Steef de Bruijn (1962) is sinds 1996 in dienst van het RD. Na bijna zeven jaar werkzaam te zijn geweest op de wetenschapsredactie werd hij in 2003 projectmanager ter ondersteuning van de hoofdredactie om een jaar later benoemd te worden als adjunct-hoofdredacteur. 

Lees hier meer.

Bron en beeld: Reformatorisch Dagblad

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons

Lees ook

'Victor van Heusden zag eerst de mens en dan de mening'

christelijke organisaties| 'Victor van Heusden zag eerst de mens en dan de mening'

Reacties op het overlijden van een pionier en ziener

14 November 2018
Christelijke organisaties onderzoeken hoe geloof vorm krijgt op het werk

christelijke organisaties| Christelijke organisaties onderzoeken hoe geloof vorm krijgt op het werk

Hoe uiten werknemers hun geloof?

14 November 2018
Christelijke pionier Victor van Heusden overleden

christelijke evenementen| Christelijke pionier Victor van Heusden overleden

Van Flevofestival tot stiltecentrum

13 November 2018