Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--arrow-down Icon--chevron-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

Van der Staaij: "Zingen is mooier dan debatteren"

Fractievoorzitter SGP in Libelle TV

in Christelijk Nieuws

Ebru Umar zoekt met haar programma ‘Ebru is niet politiek correct’ politici op om hun favoriete hobby te beoefenen. Vorige week was ze bij Kees van der Staaij, fractievoorzitter van de SGP.

Kees van der Staaij begint elke SGP-vergadering met gezamenlijk gezang. Hij kiest de liederen zelf uit en zorgt dat de bladmuziek bij de vergaderstukken zit. Van der Staaij: “Eigenlijk vind ik zingen mooier dan debatteren.”

Bekijk hier Ebru is niet politiek correct met Kees van der Staaij:

In het voorjaar van 2016 vormden de Kamerleden van de SGP een projectkoor en gaven ze een concert. De opbrengst ging naar Open Doors en SDOK.

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons