Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--arrow-down Icon--chevron-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

Piloot van de Braziliaanse rampvlucht laat bericht na

“Christus wacht op jou”

in Geloven

Daags voordat het vliegtuig met de voetballers van de Braziliaanse voetbalclub Chapecoense in Colombia neerstortte, schrijft piloot Gustavo Encina een bericht op social media. Hij roept daarin tot bezinning op over de eeuwigheid.

Op de ochtend voor de vliegtuigcrash plaatst Gus Encina, een boodschap op Facebook waarin hij oproept om over de eeuwigheid na te denken 

Waar kijk je naar in je leven? Kijk je vooruit of achteruit? Moge de Heer je de genade geven om zelf de dingen achter je te laten die je als waardevol in je leven beschouwt en moge hij  je in staat stellen om naar voren te kijken, waar Christus op je wacht voor een heerlijke ontmoeting die de poorten van de eeuwigheid opent.”

Gus Encina overleefde de crash niet. Hij laat een vrouw en drie kinderen na: een zoon van 20 jaar en twee dochters, waarvan de oudste 17 jaar en de jongste 2 jaar is.

Bron: Hoy

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons