Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop

Help! Kerst komt eraan…

Amsterdamse suggesties voor hoe je Kerst kunt vieren.

in Geloven

Weet jij al hoe je Kerst gaat vieren? Voor de één is dat duidelijk en voor de ander is dat een grote vraag. Verschillende Amsterdamse kerken hebben een pakket met tips samengesteld voor een zinvolle Kersttijd.

Suggesties op Kerst020.nl
Voor wie in Amsterdam woont en voor degenen die Kerst in deze stad willen vieren, hebben drie Amsterdamse kerken verschillende suggesties samengevoegd en op hun site kerst020.nl geplaatst. Inmiddels worden er meer dan twintig activiteiten aangeboden die tussen 15 en 24 december plaatsvinden. Vertegenwoordigers van andere kerken kunnen hun activiteiten aan dit online-overzicht toevoegen.

Kerst020.nl

Doe-het-samen pakket
Op de website is ook een ‘Doe-het-samen pakket’ te vinden, waar tips gegeven worden om thuis een zinvolle Kerst te vieren. De suggesties die gedaan worden kennen een grote verscheidenheid. Er is bijvoorbeeld een boodschappenlijst te vinden met artikelen voor de voedselbank, een tip om bij de Kerstmaaltijd dankbaarheid naar elkaar uit te spreken en een suggestie om iets speciaals met kaarsen te doen bij het Kerstdiner.

Het initiatief wordt ondersteund op Facebook en met Kerst020 tweets.

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons

Meer over

Lees ook

Waarom vieren we Kerst?

Waarom vieren we Kerst?

Alles over de geboorte van Jezus, Tweede Kerstdag en het ontstaan van het kerstpakket

Nathalie van 't Slot

Uniek adventsproject in Joure

Uniek adventsproject in Joure

Kerk plaatst grootste adventskalender van Nederland

Irak: vast met kerst voor de terugkeer van christenen

Irak: vast met kerst voor de terugkeer van christenen

Uit solidariteit en verbondenheid met de christenen in Irakese steden

kerk

Hoor jij in de stilte ook iets anders?

De '90 seconden' van Dominee Baardmans