Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop

De grootste kerststal staat in... Zwolle!

Zwolse christenen vertellen diepere boodschap van kerst

in Geloven

Op zaterdag 17 december was op het grote kerkplein in Zwolle de grootste levende kerststal van Nederland te zien. In de stal graasden lama’s, schapen en kamelen en door de hele binnenstad waren figuranten te vinden.

De kerststal was onderdeel van het Kerst Event Zwolle, een evenement georganiseerd door Zwolse christenen om de diepere boodschap van kerst te vertellen. Naast de kerststal waren er optredens, workshops en een kerstmarkt in de binnenstad te vinden. Meer dan 500 vrijwilligers droegen hun steentje bij.

De grootste kerststal van Nederland staat in Zwolle!

Video: William Roodbeen en Floris Petersen

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons

Lees ook

Atheïstische sterjournalist wordt christen

Atheïstische sterjournalist wordt christen

'The Case for Christ': actie-dvd Hart van Kerst 2017

Gert-Jan Schaap

evangelisatie
Nieuw: Kerst in de stijl van The Passion

Nieuw: Kerst in de stijl van The Passion

'Waarom Kerst?'-cd is weer te bestellen

Utrechtse studenten laten ware kerstgedachte zien

Utrechtse studenten laten ware kerstgedachte zien

KerstOutreach 2013: Serve the City!

Hoor jij in de stilte ook iets anders?

De '90 seconden' van Dominee Baardmans