Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop

Baby Jezus gezocht!

Kerk zoekt kerstkind via Facebook

in Geloven

De Sint Jozefkerk in Velsen-Noord zoekt via Facebook naar een baby voor de rol van het kindje Jezus in hun kerstspel. Het toneelstuk op kerstavond wordt al jaren met een echte baby gespeeld, maar dit jaar lukte het niet om een geschikte kandidaat in de eigen kring te vinden.

Het aantal kinderen in de Sint Jozefkerk is de afgelopen jaren flink afgenomen. Dit jaar lukte het daarom niet om binnen de eigen ledenkring een geschikte kandidaat voor de rol van het kindje Jezus te vinden. Daarop besloot de kerk Facebook in te zetten in de zoektocht naar het kindje Jezus.

Niet te zwaar
Omdat Maria gespeeld wordt door een meisje uit groep 7 mag het kindje niet te zwaar zijn. De kerk geeft daarom de voorkeur aan een baby jonger dan vier maanden. Verder is het de bedoeling dat het kindje en de vader of moeder de gehele viering aanwezig zijn.

Je baby aanmelden? Lees meer op rtvnh.nl

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons

Lees ook

Doe de Grote Kerst Quiz: ken jij het échte kerstverhaal?

Doe de Grote Kerst Quiz: ken jij het échte kerstverhaal?

Hoe goed ken jij het echte kerstverhaal? (Christelijke kerstquiz mét antwoorden)

Reinier Sonneveld

Waarom vieren we Kerst?

Waarom vieren we Kerst?

Alles over de geboorte van Jezus, Tweede Kerstdag en het ontstaan van het kerstpakket

Nathalie van 't Slot

Atheïstische sterjournalist wordt christen

Atheïstische sterjournalist wordt christen

'The Case for Christ': actie-dvd Hart van Kerst 2017

Gert-Jan Schaap

evangelisatie

Hoor jij in de stilte ook iets anders?

De '90 seconden' van Dominee Baardmans