Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--arrow-down Icon--chevron-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

Baby Jezus gezocht!

Kerk zoekt kerstkind via Facebook

in Geloven

De Sint Jozefkerk in Velsen-Noord zoekt via Facebook naar een baby voor de rol van het kindje Jezus in hun kerstspel. Het toneelstuk op kerstavond wordt al jaren met een echte baby gespeeld, maar dit jaar lukte het niet om een geschikte kandidaat in de eigen kring te vinden.

Het aantal kinderen in de Sint Jozefkerk is de afgelopen jaren flink afgenomen. Dit jaar lukte het daarom niet om binnen de eigen ledenkring een geschikte kandidaat voor de rol van het kindje Jezus te vinden. Daarop besloot de kerk Facebook in te zetten in de zoektocht naar het kindje Jezus.

Niet te zwaar
Omdat Maria gespeeld wordt door een meisje uit groep 7 mag het kindje niet te zwaar zijn. De kerk geeft daarom de voorkeur aan een baby jonger dan vier maanden. Verder is het de bedoeling dat het kindje en de vader of moeder de gehele viering aanwezig zijn.

Je baby aanmelden? Lees meer op rtvnh.nl

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons

Lees ook

Zoektocht Kefah Allush in 'Jezus van Nazareth': 'Hoe leefde Hij?'

televisie| Zoektocht Kefah Allush in 'Jezus van Nazareth': 'Hoe leefde Hij?'

Maandag t/m donderdag, 21.15 uur, NPO 2

27 December 2018
Maria en Jozef in de Nativity Story

Advent| Het verhaal van Maria is allesbehalve romantisch

Ze had gestenigd kunnen worden

Gert-Jan Schaap

Waarom vieren we Kerst?

Kerst| Waarom vieren we Kerst?

Alles over de geboorte van Jezus, Tweede Kerstdag en het ontstaan van het kerstpakket

Nathalie van 't Slot