Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

Baby Jezus gezocht!

Kerk zoekt kerstkind via Facebook

in Geloven

De Sint Jozefkerk in Velsen-Noord zoekt via Facebook naar een baby voor de rol van het kindje Jezus in hun kerstspel. Het toneelstuk op kerstavond wordt al jaren met een echte baby gespeeld, maar dit jaar lukte het niet om een geschikte kandidaat in de eigen kring te vinden.

Het aantal kinderen in de Sint Jozefkerk is de afgelopen jaren flink afgenomen. Dit jaar lukte het daarom niet om binnen de eigen ledenkring een geschikte kandidaat voor de rol van het kindje Jezus te vinden. Daarop besloot de kerk Facebook in te zetten in de zoektocht naar het kindje Jezus.

Niet te zwaar
Omdat Maria gespeeld wordt door een meisje uit groep 7 mag het kindje niet te zwaar zijn. De kerk geeft daarom de voorkeur aan een baby jonger dan vier maanden. Verder is het de bedoeling dat het kindje en de vader of moeder de gehele viering aanwezig zijn.

Je baby aanmelden? Lees meer op rtvnh.nl

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons

Lees ook

Hoe ‘napalmmeisje’ Kim Phuc toch hoop vond

Hoe ‘napalmmeisje’ Kim Phuc toch hoop vond

'Ik had dood moeten zijn'

Gert-Jan Schaap

Recensie van Shusaku Endo’s eindelijk vertaalde Jezus-boek

Recensie van Shusaku Endo’s eindelijk vertaalde Jezus-boek

‘Meest overtuigende Jezusverhaal’ sinds de Matthäus?

Gert-Jan Schaap

19 september 2018
Herfstbos - herfst als sterfseizoen

Waarom Jezus wil dat wij ons leven verliezen

Leven met je hoofd in de hemel

Zo verduurzaam je je kledingkast

11 leuke en makkelijke tips om mee aan de slag te gaan