Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--arrow-down Icon--chevron-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

Trinity verzorgt spetterende afsluiting Zilveren Duif Gala

Win 2 toegangskaarten!

in Mediatips

De Zilveren Duif Awards worden op 17 november voor de vijfde opeenvolgende keer uitgereikt tijdens het Zilveren Duif Gala. De presentatie van deze gala-avond is in handen van Jan van den Bosch en Wilma Veen.

Tussen het uitreiken van de awards door zullen diverse artiesten, koren en bands optreden. Onder andere Remko Harms, Elise Mannah en Gospel Boulevard hadden hun medewerking al toegezegd. De band Trinity zal de avond spectaculair afsluiten met een mini-concert.

De afgelopen periode heeft een nominatiecommissie kanshebbers geselecteerd in de categorieën 'Beter-Uit prijs Beste Album', 'Beste Album Internationaal', 'Beste Album Kindermuziek', 'Beste Album Bands & (gospel)groepen', 'Koormuziek.nl prijs Beste Album Koren' en de 'Buma Cultuur prijs Beste Lied'. 

Genomineerd zijn onder anderen: Kinga Ban, Filiae, Reni & Elisa Krijgsman en Trinity. Elbert Smelt (Trinity) zei eerder: "We feliciteren alle genomineerden! Dat de beste moge winnen...."

De vakjury die uit deze genomineerden de winnaars zal selecteren, bestaat dit jaar uit André Rouvoet (voorzitter), Irene Klein-Haneveld, Hans van Vuuren, Peter Grasmeijer en Henk van Steeg.

Op 17 november vindt de 5e editie van Het Zilveren Duif Gala plaats in de Basiliek Veenendaal. Informatie en tickets op www.zilverenduif.nl

Wil jij 2 tickets winnen voor dit feestelijke gala? Stuur dan een berichtje naar [email protected] en vertel waarom jij die 2 tickets verdient. Onder de inzenders verloten wij 5 x 2 tickets.

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons