Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop

Politicus Van der Staaij presenteert zijn boek

SGP leider beschrijft ontmoetingen met indrukwekkende personen

in Nieuws

Net als veel andere leiders van politieke partijen heeft SGP leider Kees van der Staaij nu ook een boek op zijn naam staan: "Goede gesprekken". In dit boek doet hij verslag van gesprekken met mensen die indruk op hem hebben gemaakt.

Gesprekspartners
Via zijn Facebookaccount maakte hij mei en juni al bekend met wie van hen hij ontmoetingen had. Claudia de Breij was een van hen. Naar aanleiding van een meningsverschil met haar, was hij al eerder met De Breij in contact gekomen. Met oog op dit boek had Van der Staaij een vervolggesprek met haar over geloof, hoop en liefde.

In het boek komt een mooie verscheidenheid aan gesprekspartners voorbij, waaronder Opperrabbijn Jacobs, relatietherapeut Grethe van Duijn, dominee Paul Visser, Esther Mulder die als vluchtelinge naar vanuit Somalië Nederland kwam, en zijn eigen vader.

Bijzondere kans
De presentatie van het boek vond plaats in een Haags restaurant. Van der Staaij had daarbij ook aan zijn Facebook volgers gedacht. Vijf van hen kregen de kans om bij deze presentatie aanwezig te zijn en ontvingen een door hem gesigneerd exemplaar van zijn boek.

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons

Lees ook

Komen (huis)dieren in de hemel?

Komen (huis)dieren ook in de hemel?

Bonhoeffers rake antwoord op de vraag van een huilend kind

Gert-Jan Schaap

Boekenpodcast De Eerste Zin met Eline Hoogenboom

Boekenpodcast De Eerste Zin met Eline Hoogenboom

'Not so perfect' gaat over het leiden van een niet zo perfect leven

Tirza van der Graaf

Visie podcast 16 juli 2018
5 boekentips voor vrouwen

5 boekentips voor vrouwen

Romans om deze zomer bij weg te dromen

christelijke... 21 juni 2018

Annemarie wordt langzaam blind

‘Ik weet niet goed of mijn ziekte een doornenkroon of een lauwerkrans is’