Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--arrow-down Icon--chevron-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

Politicus Van der Staaij presenteert zijn boek

SGP leider beschrijft ontmoetingen met indrukwekkende personen

in Nieuws

Net als veel andere leiders van politieke partijen heeft SGP leider Kees van der Staaij nu ook een boek op zijn naam staan: "Goede gesprekken". In dit boek doet hij verslag van gesprekken met mensen die indruk op hem hebben gemaakt.

Gesprekspartners
Via zijn Facebookaccount maakte hij mei en juni al bekend met wie van hen hij ontmoetingen had. Claudia de Breij was een van hen. Naar aanleiding van een meningsverschil met haar, was hij al eerder met De Breij in contact gekomen. Met oog op dit boek had Van der Staaij een vervolggesprek met haar over geloof, hoop en liefde.

In het boek komt een mooie verscheidenheid aan gesprekspartners voorbij, waaronder Opperrabbijn Jacobs, relatietherapeut Grethe van Duijn, dominee Paul Visser, Esther Mulder die als vluchtelinge naar vanuit Somalië Nederland kwam, en zijn eigen vader.

Bijzondere kans
De presentatie van het boek vond plaats in een Haags restaurant. Van der Staaij had daarbij ook aan zijn Facebook volgers gedacht. Vijf van hen kregen de kans om bij deze presentatie aanwezig te zijn en ontvingen een door hem gesigneerd exemplaar van zijn boek.

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons

Lees ook

Recensie van Shusaku Endo’s eindelijk vertaalde Jezus-boek

Recensie van Shusaku Endo’s eindelijk vertaalde Jezus-boek

‘Meest overtuigende Jezusverhaal’ sinds de Matthäus?

Gert-Jan Schaap

24 oktober 2018
Gratis challenge over het horen van Gods stem

Gratis challenge over het horen van Gods stem

31 dagen lang elke dag een mail bij het boek 'Gods stem horen' van Hanneke van Dam

23 oktober 2018
Evita (14) schrijft fantasyboek over christenvervolging

Evita (14) schrijft fantasyboek over christenvervolging

Van schoolopdracht tot young adult boekenreeks

Joëlle Post

17 oktober 2018