Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--menu Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop

Michael Bublé: "Als God het wil, winnen we deze strijd"

Zoon Noah (3) heeft kanker

in Geloven

De oudste zoon van Michael Bublé, Noah (3), heeft kanker. Dat heeft de zanger via een bericht op zijn Facebookpagina laten weten. De zanger heeft al zijn optredens afgelast en zal vanavond ook niet te gast zijn bij RTL Late Night.

In het bericht schrijft de zanger: "We zijn erg verdrietig door de diagnose dat onze oudste zoon Noah kanker heeft. Op dit moment ondergaat hij een behandeling in Amerika. We zijn altijd erg open geweest over het belang van ons gezin en de liefde die we voelen voor onze kinderen. Mijn vrouw Luisana en ik hebben onze carrières even on hold gezet om de komende tijd al onze aandacht, liefde en zorg besteden aan Noah. In deze moeilijk tijd vragen we of jullie voor ons willen bidden en onze privacy willen respecteren. We hebben een lange weg te gaan en hopen dat we met de steun van familie, vrienden en fans van over de hele wereld, deze strijd gaan winnen, als God het wil." 

De Canadese zanger en de Argentijnse actrice Luisana Lopilato hebben naast de peuter nog een elf maanden oude zoon, Elias.

Foto: Facebook

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons

Meer over

Lees ook

Paus bidt voor een interview altijd tot de heilige Geest

Paus bidt voor een interview altijd tot de heilige Geest

'Ik weet dat dit me kwetsbaar kan maken, maar ik ben bereid dat risico te nemen'

Mirjam Hollebrandse

‘Ik heb geen tijd om te bidden’

‘Ik heb geen tijd om te bidden’

Maar wat als bidden je juist helpt in drukke tijden?

Carianne Ros

Non-stop bidden voor je buurt; waarom zou je?

Non-stop bidden voor je buurt; waarom zou je?

Vandaag is het Burendag! Een dag waarop veel mensen iets goeds doen voor elkaar en de buurt. Wist je dat zes kerken in Amersfoort een week lang 24 uur...

Mirjam Hollebrandse