Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--arrow-down Icon--chevron-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

Amerikaanse preken over Trump

"Als we nu niet uithuilen, keert het zich tegen ons"

in Christelijk Nieuws

De verkiezing van Donald Trump heeft Amerika nog steeds stevig in de greep. Afgelopen weekend blikten de voorgangers terug op de verrassende zege van de republikeinse kandidaat.

De preken in de verschillende kerken, synagoges en moskeeën zijn net zo verdeeld als de rest van het land. Er zijn dominees die juichen om de winst van Trump, maar ook voorgangers die huilen en vloeken. Tegelijk roepen de predikers hun toehoorders op om een einde te maken aan de verdeeldheid in het land.

De New York Times maakte een 'bloemlezing' van de boodschap van verschillende kerken, synagoges en moskeeën door heel Amerika.

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons