Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop

"Blah blah blah: Just come to church"

De meest opvallende kerkborden in Amerika

in Nieuws

Stemmen christenen in de VS op Trump of op Clinton? In de Amerikaspecial van Visie reizen we langs Route 77, dwars door de Amerikaanse bible belt. Onze trip leert in elk geval één ding: Amerikanen zijn dol op bordjes en reclameteksten. Tijdens onze reis zien we opvallend weinig bordkarton voor de twee presidentskandidaten, terwijl diverse kerken je laten glimlachen met hun spitsvondige letterborden. 

Vraag hier gratis de Amerika-special van Visie aan als proefexemplaar, met een uitgebreid verslag van onze reis langs Route 77 en een interview met schrijver Max Lucado over de Amerikaanse presidentsverkiezingen. 

Beeld: Ruben Timman

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons

Lees ook

"In vrijheid heb ik gekozen om afhankelijk te zijn van God"

"In vrijheid heb ik gekozen om afhankelijk te zijn van God"

Interview met Don Ceder: Advocaat, bestuurder en lijsttrekker.

Femke Taale

CDA-voorzitter Ruth Peetoom te gast in 'Andries':

CDA-voorzitter Ruth Peetoom te gast in 'Andries':

'Ik word wel weer predikant'

politiek en...
Oprah for president: ‘Ik wacht op een teken van God’

Oprah for president: ‘Ik wacht op een teken van God’

Winfrey is gewilde presidentskandidaat voor de verkiezingen in 2020

Arianne Ramaker

politiek en...

Hoor jij in de stilte ook iets anders?

De '90 seconden' van Dominee Baardmans