Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--menu Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop

Preken voor kinderen

Kerknotities voor kinderen

in Geloven

Beste dominee, Ik zit (bijna) elke week bij u in de kerk en probeer te begrijpen wat u tijdens de preek zegt. Maar ik vind het vaak best moeilijk en heb een paar tips voor u laten verzamelen door Visie. Wie weet kunt u ze gebruiken, zodat ik nog meer ga begrijpen van de Bijbel, niet in slaap val en over een paar jaar nog steeds graag op zondagochtend mijn bed uit kom voor de pepermuntjes. O, en voor de preek natuurlijk. Een kind

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons