Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop

Nieuwe site over verlies en rouw

Ikmisje.tv biedt nabestaanden hoop en troost

in Nieuws

Op 1 september is er een nieuwe internetsite over rouw en verlies gelanceerd: ikmisje.tv Op deze site zijn o.a. artikelen, blogs en interviews te vinden. Bezoekers kunnen hier zelf monumenten aanmaken om dierbaren te herdenken.

De Evangelische Omroep heeft vorige week een nieuwe site online geplaatst die iedereen die een naaste verloren is hoop en troost wil bieden. Op de site ikmisje.tv verschijnen dagelijks nieuwe artikelen, blogs of andere bijdragen.

Bezoekers van de site kunnen voor overleden dierbaren een monument aanmaken. Door foto’s, filmmateriaal, een levensloop en herinneringen aan het monument toe te voegen, ontstaat een plaats waar overledenen herdacht worden. Ook is het op de site mogelijk een kaarsje voor iemand aan te steken.

Wie op zoek is naar gegevens van lotgenotengroepen, hulpverleners of forums over verlies en rouw, kan deze op het nieuwe platform vinden.

Het televisieprogramma 'Ik Mis Je’ (voorheen: 'Bakkie Troost’) sluit aan bij dit nieuwe platform. Vanaf zondag 11 september zijn wekelijks nieuwe afleveringen van dit programma te zien (om 8.55 uur op NPO 2). Uitgezonden afleveringen zijn voortaan op de site ikmisje.tv te vinden.
 

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons

Lees ook

Hoe kon het zo misgaan tussen mijn broers en zussen?

Hoe kon het zo misgaan tussen mijn broers en zussen?

Conflicten maken rouwverwerking zwaarder

Jaap van der Meiden

gezin en...
Jo Tanis verloor haar moeder, broer en zussen in de rampnacht

Jo Tanis verloor haar moeder, broer en zussen in de rampnacht

‘Ik was 2,5 – en toch herinner ik me flarden’

Mirjam Hollebrandse

Doodziek kind vertelt dat God echt bestaat

Doodziek kind vertelt dat God echt bestaat

Hoe het leven van Natasja door haar zoon compleet verandert

christelijke...

Zo vier je de veertigdagentijd met kinderen

Maak een 'kijktafel' – en 8 andere tips