Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

Hoeveel weet jij over de Bijbel?

Doe de Bijbelquiz!

in Nieuws

Hoeveel weet jij over de Bijbel? Test hieronder je kennis met de Bijbelquiz! Achttien meerkeuzevragen voor jezelf, of om samen te spelen. Bij het samenstellen van de vragen is gebruikgemaakt van de Nieuwe Bijbelvertaling. Succes!

In de eerste week van oktober zendt de EO op NPO 2 de Nationale Bijbelquiz uit. De quiz is voor het eerst een week lang elke werkdag te zien. Na vijf voorrondes vindt op zaterdag de grote finale plaats. De kennisquiz laat zien dat het meest verkochte boek nog steeds zichtbaar en voelbaar is in onze cultuur en samenleving. Hoeveel weet jij eigenlijk van de Bijbel?

Download de Bijbelquiz-App

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons

Lees ook

'Vier feest samen met je hele familie!'

'Vier feest samen met je hele familie!'

De Bijbel Open met dominee Arie van der Veer over Deuteronomium

Arie van der Veer

Woord en Daad-projectleider over het Bijbelboek Habakuk

Woord en Daad-projectleider over het Bijbelboek Habakuk

‘Je mag God vragen over onrecht stellen'

Reinald Molenaar

Hoe ‘napalmmeisje’ Kim Phuc toch hoop vond

Hoe ‘napalmmeisje’ Kim Phuc toch hoop vond

'Ik had dood moeten zijn'

Gert-Jan Schaap

Zo verduurzaam je je kledingkast

11 leuke en makkelijke tips om mee aan de slag te gaan