Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop

Hoeveel weet jij over de Bijbel?

Doe de Bijbelquiz!

in Nieuws

Hoeveel weet jij over de Bijbel? Test hieronder je kennis met de Bijbelquiz! Achttien meerkeuzevragen voor jezelf, of om samen te spelen. Bij het samenstellen van de vragen is gebruikgemaakt van de Nieuwe Bijbelvertaling. Succes!

In de eerste week van oktober zendt de EO op NPO 2 de Nationale Bijbelquiz uit. De quiz is voor het eerst een week lang elke werkdag te zien. Na vijf voorrondes vindt op zaterdag de grote finale plaats. De kennisquiz laat zien dat het meest verkochte boek nog steeds zichtbaar en voelbaar is in onze cultuur en samenleving. Hoeveel weet jij eigenlijk van de Bijbel?

Download de Bijbelquiz-App

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons

Meer over

Lees ook

Verzegeld met de Heilige Geest

Verzegeld met de Heilige Geest

De Bijbel Open met dominee Arie van der Veer

Arie van der Veer

Trouwteksten: de mooiste Bijbelteksten voor je trouwkaart

Trouwteksten: de mooiste Bijbelteksten voor je trouwkaart

De Bijbel over liefde en huwelijk

Arianne Ramaker

Biblejournaling: zó beleef je Bijbelteksten creatief

Biblejournaling: zó beleef je Bijbelteksten creatief

Inspiratie voor creatieve stille tijd met God

Arianne Ramaker

Annemarie wordt langzaam blind

‘Ik weet niet goed of mijn ziekte een doornenkroon of een lauwerkrans is’