Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--arrow-down Icon--chevron-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

Herinnering van demente oma opgewekt

Overgrootmoeder zingt christelijk lied mee.

in Geloven

Bij een bezoek aan haar demente overgrootmoeder besloot Elivia Erway het christelijke lied “Hoe groot zijt gij” te zingen. Zij hoopte op een reactie van haar overgrootmoeder. Die reactie kwam. De demente vrouw begon mee te zingen.

De moeder van Elivia maakte een opname van deze gebeurtenis en zette het op Facebook. Inmiddels is dit filmpje meer dan 12 miljoen keer bekeken.

Het muzikale moment laat goed zien hoe de muziek en het geheugen hand in hand gaan. De Alzheimer Foundation of America is niet verrast door deze gebeurtenis en wil graag dat muziek een dagelijks onderdeel wordt van de zorg aan mensen met Alzheimer omdat de voordelen daarvan opmerkelijk zijn.

Bron: NoticiaCristiana

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons