Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--menu Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop

Zus Ronaldo vergelijkt blessure met kruisiging Jezus

in Nieuws

Er zijn al veel verhalen geschreven over de avond waarop Cristiano Ronaldo geblesseerd uitviel in de EK-finale tegen Frankrijk. Tóch stond de Portugese spits aan het eind van de avond met de zilveren trofee te zwaaien. Zijn zus gaf deze week een nieuwe draai aan het verhaal. Ze vergeleek de kwetsuur van haar broer met de kruisiging van Jezus.

“De tranen die ik heb gehuild voor mijn gewonde broer voelden als dolksteken in mijn hart”, schrijft zus Katia Aveiro op Instagram. “We hebben met z'n allen gehuild, omdat we allemaal zijn pijn voelden. Maar God is groot. Net als onze redder Jezus, die aan het kruis pijn leed voor zijn volk, verbeet Cristiano de pijn die hij voelde omdat hij zijn ploeggenoten en zijn geliefde mensen niet kon helpen.”

Aveiro sluit af: "God is rechtvaardig en vervulde onze droom; wij zijn de kampioenen."

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons

Lees ook

Manchester City-fans stellen vragen aan 'Jezus'

Manchester City-fans stellen vragen aan 'Jezus'

Engelse topclub lanceert opmerkelijke hashtag #AskJesus

Invloedrijke hindoepriester ontmoet Jezus

Invloedrijke hindoepriester ontmoet Jezus

Rahil Patel had duizenden volgelingen, maar geen vrede

Gert-Jan Schaap

De stamboom van Jezus: download 'em hier

De stamboom van Jezus: download 'em hier

Geslachtsregisters in de Bijbel taaie kost? Welnee, niet als je er een stamboom van maakt. Visie vroeg Studio Vandaar een stamboom te maken van Jezus....