Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

Zus Ronaldo vergelijkt blessure met kruisiging Jezus

in Nieuws

Er zijn al veel verhalen geschreven over de avond waarop Cristiano Ronaldo geblesseerd uitviel in de EK-finale tegen Frankrijk. Tóch stond de Portugese spits aan het eind van de avond met de zilveren trofee te zwaaien. Zijn zus gaf deze week een nieuwe draai aan het verhaal. Ze vergeleek de kwetsuur van haar broer met de kruisiging van Jezus.

“De tranen die ik heb gehuild voor mijn gewonde broer voelden als dolksteken in mijn hart”, schrijft zus Katia Aveiro op Instagram. “We hebben met z'n allen gehuild, omdat we allemaal zijn pijn voelden. Maar God is groot. Net als onze redder Jezus, die aan het kruis pijn leed voor zijn volk, verbeet Cristiano de pijn die hij voelde omdat hij zijn ploeggenoten en zijn geliefde mensen niet kon helpen.”

Aveiro sluit af: "God is rechtvaardig en vervulde onze droom; wij zijn de kampioenen."

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons

Lees ook

5 dingen die Jezus nooit gezegd heeft

5 dingen die Jezus nooit gezegd heeft

Uitspraken waarvan we dénken dat het Jezus' woorden zijn

Reinier Sonneveld

6 vragen over Jezus: Wie was Hij?

6 vragen over Jezus: Wie was Hij?

Was Hij getrouwd? En was Hij eigenlijk wit of zwart?

Welke boodschap heeft Pasen voor jou?

Welke boodschap heeft Pasen voor jou?

De '90 seconden' van Dominee Baardmans

Annemarie wordt langzaam blind

‘Ik weet niet goed of mijn ziekte een doornenkroon of een lauwerkrans is’